header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Hűtéstechnikai fővállalkozás

A QPLAN Hűtéstechnika elsősorban a fővállalkozás keretében vállalja a legkülönbözőbb ipari, kereskedelmi, technológiai és speciális hűtőrendszerek és hűtőberendezések megvalósítását, a döntés előkészítési tervtől a kiviteli és megvalósulási terven keresztül a kulcsrakész megvalósításig. Vállalatunk nagy gyakorlattal rendelkezik a nagy formátumú, gyakran több tízezer m2 alapterületű létesítmények és több MW teljesítményű hűtő és hőszivattyú rendszerek megvalósításában, melyek mellett vállaljuk kis-közepes méretű hűtőrendszerek és egyedi / speciális hűtőberendezések megvalósítását is.

A QPLAN Hűtéstechnika közel 30 éves múltja, tőke ereje, képzett és elkötelezett szakemberei, valamint számos elégedett és visszatérő ügyfele kellő garanciát és magas szintű üzletbiztonságot nyújt minden megrendelője számára.

Vállalatunk elsősorban a hűtőrendszerekkel és az azokkal közvetlen összefüggésben lévő kiegészítő rendszerekkel kapcsolatos feladatokat végzi, ugyanakkor igény esetén professzionális partnereink bevonásával képesek vagyunk az építészetet, közművet és egyéb munkarészeket is magában foglaló kulcsrakész tervezési és kivitelezési feladatokat is elvégezni.

Birtokunkban van számos különböző technológia ismerete, így a QPLAN Hűtéstechnika kiemelt fontosságot tulajdonít a legkorszerűbb, környezetbarát és energiatakarékos technológiáknak is, amennyiben erre megbízóink lehetőséget adnak. Jelentős szakmai tapasztalatunk van ún. „zöld”, azaz természetes hűtőközegekkel működő (NH3-ammónia és CO2-szén-dioxid) közeggel üzemelő hűtőberendezésekben és hűtőrendszerekben, számos hazai és külföldi referenciával. A cég nevéhez saját fejlesztései és tervezései nyomán számos újítás és szabadalom kapcsolódik.

A projektekhez tartozóan házon belül végezzük a teljes kalorikus, erős- és gyengeáramú tervezéseket, szükség szerint kiegészítve a nyomástartó edények és terepi csőhálózatok szilárdsági méretezéseivel, melyekhez a VVD (Visual Vessel design) és CAE Pipe szoftvereket használjuk.

A megvalósított és kivitelezett berendezésekhez, létesítményekhez és rendszerekhez biztosítjuk a garanciaidőn belüli és azon túli szerviz és karbantartási szolgáltatásokat is, így vállalatunk az első lépéstől élethosszig biztosítja a hűtőberendezések és hűtőrendszerek üzembiztos és energia és költség hatékony működését.

Főbb iparági szakterületeink:

 • Zöldség- és gyümölcsfeldolgozók
 • Húsfeldolgozók, vágóhidak
 • Szakaszos és folyamatos fagyasztók (fagyasztó box, lap-, spirál-, fluid ágyas fagyasztó, stb.)
 • Hűtött logisztikai központok, hűtő és fagyasztó raktárak
 • Kereskedelmi hűtés (nagy áruházak, kiskereskedelmi üzletek)
 • Tejüzemek, tejüzemi hűtéstechnológia
 • Sör, bor, üdítőital hűtéstechnológia
 • Jégpálya technológia
 • Extrém energia hatékony ipari folyadékhűtők és hőszivattyúk
 • Közületi / központi ún. district hűtési és hőszivattyú technológia (akár 10-20-30 MW teljesítményű berendezések, rendszerek)
 • Gyógyszeripari hűtőrendszerek (pl. vérplazma hűtés, fagyasztás)
 • Olaj- és vegyipari hűtőrendszerek (igény szerint ATEX is)
 • Egyedi és speciális hűtési és fagyasztási feladatok (pl. teszt és labor hűtés, napelemes hűtés)
 • Extra mély hőfokú kriogén rendszerek

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább más szolgáltatásaink és termékeink között. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.