header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Villamos berendezés gyártás

Egy hűtőberendezés és hűtőrendszer működtetése elképzelhetetlen a kellően szofisztikált és színvonalas erős és gyengeáramú, valamint automatikai, felügyeleti és távfelügyeleti rendszerek nélkül.

Vállalatunk, a QPLAN Hűtéstechnika házon belül tervezi és gyártja, a mindennemű hűtőkhöz és hőszivattyúkhoz, valamint terepi eszközökhöz szükséges villamos és automatikai kapcsolószekrényeket és berendezéseket, legyen szó kis vagy nagyfeszültségről.

Elektromos tervezésünket EPLAN P8 szoftverkörnyezetben végezzük.

A saját berendezéseinkhez, rendszereinkhez végzett erős és gyengeáramú, valamint automatikai tervezési és gyártási faladatokon felül, a mindenkori szabad kapacitásunk terhére vállaljuk különböző, elsősorban hűtési és hőszivattyú rendszerekhez, energetikai, gépészeti és hő technikai alkalmazásokhoz tartozó elektromos rendszerek és vezérlések tervezését, gyártását, valamint igény esetén a PLC szoftverek fejlesztését is.

Munkáink során jellemzően Schneider termékeket használunk, a PLC-k tekintetében nagy tapasztalatunk Siemens és Siemens biztonsági PLC-s rendszerekkel van, de pályafutásunk során számos más gyártó termékeit is terveztük és programoztuk már.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább más szolgáltatásaink és termékeink között. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.