header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Acélszerkezet gyártás

A QPLAN Hűtéstechnika által gyártott hűtőberendezések, hűtő aggregátok, folyadékhűtők és tartályok gyártása nélkülözhetetlenné teszi a legkülönbözőbb acél tartó és vázszerkezetek, kezelőjárdák, stb. gyártását is.
Üzemünkben 2 db 10 tonna teherbírású híddaru, forgácsoló és lemezmegmunkáló gépek, szalagfűrészek, oszlopos és mágnes talpas fúrók, valamint egy 3000 x 2000 mm terítékméretű, 40 mm vágás vastagságú CNC vezérlésű plazmavágó berendezés segíti munkánkat. Az szénacél acélszerkezetek hegesztését 350A-es fogyóelektródás hegesztőgépekkel, rozsdamentes és erősen ötvözött anyagokat AVI technológiával hegesztjük, míg a felületkezelést festő műhelyünkben végezzük. Az esetek legnagyobb részében szénacél anyagokból dolgozunk, de van gyakorlatunk rozsdamentes és saválló szerkezetek gyártásában is.

Mindenkori szabad kapacitásunk terhére vállaljuk különböző acélszerkezetek és acél termékek gyártását 4.500*4.500*14.000 mm befoglaló méret, 400*400 mm szelvényméret és összesen 20 tonna / elem súlyhatárig.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább más szolgáltatásaink és termékeink között. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.