header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Egyedi hőcserélő gyártás

Az ipari és technológiai hűtési feladatok során számos esetben fordul elő, hogy olyan anyagokat, vagy olyan módon kell hűteni, pontosabban olyan anyagokban kell hőt közvetítetni, mely anyagokra a hagyományos és kereskedelmi forgalomban kapható hőcserélők vagy alkalmatlanok, esetleg egyediségük okán csak irreálisan magas áron lennének csak beszerezhetők egy-egy ismert hőcserélő gyártótól.

Ilyen esetekben az adott célra leginkább megfelelő és költséghatékony hőcserélőket magunk tervezzük, méretezzük és gyártjuk. Az általunk gyártott típusok jellemzően koaxiális vagy csőköteges (regiszter) kivitelűek, a felhasznált anyagok tekintetében pedig szénacél, rozsdamentes és saválló, akár titán ötvözéssel is. Az ilyen hőcserélők gyakori alkalmazási területei a szárnyas és vízi szárnyas feldolgozók, egyéb feldolgozó üzemek, de ilyen feladat van a pl. szennyvíz bázisú hőszivattyú technológiák esetében is, azaz minden olyan esetben, ahol a szállított közeg darabos, vagy darabos / szilárd tartalommal is rendelkezik. Vállalatunk igény szerint és feladat specifikusan vállalja egyedi hőcserélők tervezését és gyártását.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább más szolgáltatásaink és termékeink között. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.