header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Magunkról

A QPLAN Hűtéstechnika, a „természetesen teljes” megoldások szállítója mára családi cégből dinamikus vállalattá nőtte ki magát, mely szerepet játszik külföldön, köztük a Közel-Keleten is.

Erősségünket jelenti, hogy birtokunkban van különböző technológiák ismerete, azaz nem vagyunk rákényszerítve csak egyféle műszaki megoldás alkalmazására semmilyen hűtéstechnológiai feladat esetén sem. Munkánk során, amennyiben lehetőségünk van rá, készséggel szolgáltatunk több megoldási lehetőséget adott hűtési feladat megvalósítására, meghagyva így a döntési lehetőséget megrendelőnk számára.

Függetlenségüket kihasználjuk arra, hogy megrendelőinknek a már bizonyított, legoptimálisabb komponenseket építsük be, és megoldásokat valósítsuk meg.

Megbízóinkkal együtt gondolkodva törődünk avval is, hogy minden egységnyi hőenergiát – amit el kell vonnunk a rendszerből – újra felhasználjunk, és a hűtőrendszerre olyan integrált energiaközpontként tekintsünk, mely a tényleges hűtési feladatokon felül a létesítmény egészének más területein felmerülő hideg-, és meleg energia igényeit és biztosítsa, mely megoldással a létesítmény egészre vetített beruházási és üzemeltetési költségek is jelentősen csökkenthetők.

Egyedüli elkötelezettségünk a fenntarthatóság jegyében a legkisebb környezetterhelést jelentő természetes hűtőközegek alkalmazása iránt van, így amennyiben ez jelenti ügyfelünk számára az összességében legjobb megoldást, örömmel szerzünk érvényt ennek, legyen szó akár ilyen esetben szén-dioxidról, ammóniáról vagy éppen hidrogén-karbon hűtőközegekről.

Köszönhető mindez a több évtizedes hűtéstechnológiai szakmai tapasztalatnak, ami már több emberöltőn is túlnyúlik a család mérnöki hagyományai révén. Az elért eredmények mögött komoly tapasztalattal rendelkező szakmai csapat áll, akik közreműködésével alakult meg QPLAN Hűtéstechnika a rendszerváltás biztosította lehetőséggel élve, 1991-ben.

Kollégáink, a szakemberek köre és területe is fokozatosan bővült, beleértve az összes szakágat a kulcsrakész hűtéstechnológiai vállalások megvalósítása, üzemeltetése és a növekvő számú rendelések teljesítése érdekében. Valljuk, hogy az egyszer elsajátított tudás ma már nem elégséges, ezért szakembereink elhivatottsága mellett ismereteiket folyamatosan frissítjük és gyarapítjuk.

A működési területünk valóban magában foglalja a létesítés és fenntartás minden lépését:

  • előzetes tanulmányok, élettartam-költség számítások végzése a beruházási döntés előkészítés folyamatában
  • létesítés engedélyeztetési, pályázati és tender anyagok, dokumentációk készítése;
  • élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések gyártmánytervezése és engedélyeztetése (hűtéstechnológiai-; szerkezeti -; villamossági és automatikai);
  • élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések gyártása (hűtéstechnológiai-; szerkezeti-; villamossági és automatikai);
  • hűtőberendezések, hűtőrendszerek forgalmazása, helyszíni telepítése, kivitelezése és beüzemelése teljes körű kulcsrakész vállalásban;
  • hűtőberendezések, hűtőrendszerek üzemeltetése a 7 nap 24 órájában, 4 órán belüli gyors reagálású szerviz ügyelettel (csak szerződéses partnereink számára);
  • már meglévő, üzemelő hűtőberendezések, hűtőrendszerek energetikai és műszaki felmérése, szakértése, szükség szerint javítására, átépítésére, energetikai korszerűsítésre és fejlesztésre vonatkozó tervezési feladatok eredmény garanciával;
  • bármely, igény szerinti szakmai támogatás ügyfeleink részére együttműködésünk során.

A felsorolt tevékenységeiket minőség irányítási rendszerben végezzük, és munkánkhoz minden egyéb szükséges engedéllyel rendelkezünk. Alaptevékenységeink ellátása során a személyi feltételeket minden esetben saját kollégáink biztosítják.

Tervezési munkáinkat számítógépes környezetben végezzük, legyen szó termodinamikai számításokról, 3D gyártmánytervezésről, nyomástartó edény méretezésről, valamint villamos- és automatika és PLC tervezés tervezésről

A Budapesten, Óbudán található 1 hektáros telephelyünkön mintegy 4000 m2 termelő alapterülettel rendelkezünk. Az ebben rejlő lehetőségeket jól jellemzi, hogy egy családi ház fűtéséhez alkalmas pl. hőszivattyútól kezdve akár 20-30 tonna súlyú nagyipari berendezések gyártását is tudjuk vállalni.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább más szolgáltatásaink és termékeink között. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.