header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Bemutatkozás

A természetes hűtéstechnikai megoldások szállítója a QPLAN Hűtéstechnika, aki mára családi cégből dinamikus vállalattá nőtte ki magát, mely fontos szerepet játszik külföldön is, köztük a közel-keleten is.

Erősségünket jelenti, hogy birtokunkban van különböző technológiák ismerete, azaz nem vagyunk rákényszerítve csak egyféle műszaki megoldás alkalmazására semmilyen hűtéstechnológiai feladat esetén sem. Munkáink során, amennyiben lehetőségünk van rá, készséggel szolgáltatunk több megoldási lehetőséget adott hűtési feladat megvalósítására, meghagyva így a döntési lehetőséget megrendelőink számára. Függetlenségüket kihasználjuk arra, hogy megrendelőinknek a már bizonyított, legoptimálisabb komponenseket építsük be és megoldásokat valósítsuk meg. Legjobb szándékunkat mi sem bizonyítja jobban, hogy általunk javasolt megoldás esetén vállaljuk a tervezéstől a gyártáson és megvalósításon túl akár az élettartamon keresztüli szerviz és karbantartási szolgáltatásokat is, melyeket képzett és nagy tapasztalattal rendelkező technikus és karbantartó kollégáink végeznek mérnökirodánk támogatásával.

Munkáink és ügyfeleink elsősorban közép- és nagyvállalati szektorból származnak, akik számára jellemzően hűtéstechnikai fővállalkozói minőségben tervezzük, gyártjuk, és vitelezzük ki a legkülönbözőbb ipari, technológiai, kereskedelmi és egyéb hűtőrendszereket, hőszivattyúkat és integrált energia központokat.
Feladatunk szélesebb értelmezésében törődünk azzal is, hogy csak annyi hő terhelje hűtőrendszerét, amennyi a technológiai folyamatokhoz feltétlenül szükséges, és gondoskodunk a hűtőrendszer által termelt hő, a hűtőrendszer, mint integrált energia központban történő hasznosításáról is.
Egyedüli elkötelezettségünk a fenntarthatóság jegyében a legkisebb környezetterhelést jelentő és egyben leg energia hatékonyabb hűtőközegek alkalmazása iránt van. Amennyiben ez jelenti a legjobb megoldást, örömmel szerzünk érvényt ennek, legyen szó akár ilyen esetben szén-dioxidról, ammóniáról vagy éppen hidrogén-karbon hűtőközegekről.

Köszönhető mindez a több évtizedes hűtéstechnológiai szakmai tapasztalatnak, ami már több emberöltőn is túlnyúlik a család mérnöki hagyományai révén.
Az elért eredmények mögött komoly tapasztalattal rendelkező szakmai csapat áll. A szakemberek köre és területe is fokozatosan bővül, beleértve az összes szakágat a kulcsrakész hűtéstechnológiai vállalások megvalósítása, érdekében.

Valljuk, hogy az egyszer elsajátított tudás ma már nem elégséges, ezért saját és kollégáink elhivatottsága mellett ismereteiket folyamatosan frissítjük és gyarapítjuk.
A működési területünk valóban magában foglalja a létesítés és fenntartás minden lépését.

  • Előzetes tanulmányok, élettartam-költség számítások végzése a beruházási döntés előkészítés folyamatában
  • Létesítés engedélyeztetési, pályázati és tender anyagok, dokumentációk készítése
  • Élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések gyártmánytervezése és engedélyeztetése (hűtéstechnológiai-; szerkezeti -; villamossági és automatikai)
  • Élelmiszeripari-, kereskedelmi-, közösségi-, ipari hűtéstechnológiai és energetikai berendezések gyártása (hűtéstechnológiai-; szerkezeti-; villamossági és automatikai)
  • Hűtőberendezések, hűtőrendszerek, hőszivattyúk, hűtőbútorok, kompresszorok forgalmazása, helyszíni telepítése, kivitelezése és beüzemelése teljes körű kulcsrakész vállalásban, távfelügyeleti lehetőségekkel is
  • Hűtőberendezések, hűtőrendszerek üzemeltetése, szerviz és karbantartási szolgáltatása igény szerint 7 nap 24 órájában ügyelettel szerződéses partnereink számára
  • Meglévő hűtőberendezések, hűtőrendszerek energetikai és műszaki felmérése, szakértése, szükség szerint javítására, átépítésére, korszerűsítésre vonatkozó javaslattétellel és elvégzése a további karbantartás és üzemeltetés vállalásával

A felsorolt tevékenységeket minőségirányítási rendszerben végezzük, és munkánkhoz minden egyéb szükséges engedéllyel rendelkezünk, a személyi feltételeket minden esetben saját kollégáink biztosítjuk.
Tervezési munkáinkat számítógépes környezetben végezzük, legyen szó termodinamikai számításokról, 3D gyártmánytervezésről és edényméretezésről, valamint villamos- és automatika és PLC tervezésről.
Budapesten található központunkban mintegy 4.000 m2-es termelő területen található irodánk, üzemünk és raktárunk. A lehetőségeket jól jellemzi, hogy pl. családi ház fűtéséhez alkalmas hőszivattyútól kezdve akár 20-30 tonna súlyú berendezések gyártását is vállalni tudjuk.

Hibabejelentést, hibaelhárítás megszervezését szerződéses partnereink számára ügyeleti rendszerünkben automata központ segítségével végezzük, egyedi beazonosítás érdekében minden szerződött létesítmény számára külön PIN kódot biztosítva.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt találjuk.
Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, olvasson tovább a szolgáltatásaink és termékeink között, de örömmel vesszük, ha vállalatunk történelmét is megtekinti.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy konkrét igénye van, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.