header_mail-icon

Írjon nekünk!

info@qplan.hu
header_phone-icon

Hívjon most!

+36-1-250-87-07
header_clock-icon

Nyitvatartás:

H-P 07:30-16:00H
Szerviz ügyelet: 0-24H

Csak szerződött ügyfeleink részére!

Drobni Judit

Drobni Judit

(1947 Ϯ 2020),

1947. június 19-én született Budapesten, Knapecz Herbert és Kristalóczy Anna gyermekeként. Leánykori neve Knapecz Judit. Korai érdeklődése a műszaki dolgok iránt hamar feltűnt a szülőknek is. Az általános iskola elvégzése után a Bánki Donát gépipari technikum diákja lett, ahol 1965-ben érettségizett egy nagy létszámú fiúosztályban. Ezt követően a nagy múltú, ma is működő alumíniumáru gyár munkatársa lett néhány évig.
1972- től az Energiagazdálkodási Intézetnél -EGI- helyezkedett el, ahol gépésztechnikusként dolgozott, a hűtőosztályon. Tussal nagy rajztáblán rajzolt, amit nagyon szeretett. Itt ismerkedett meg későbbi férjével, Drobni László főmérnökkel. Közben két gyermeke született, egy lány és egy fiú.
1995-től a QPLAN Hűtéstechnika kötelékében találta meg helyét, ahol nyugdíjazását követően is, egészen halálig dolgozott.
Szakmai tudása, tapasztalata és precizitása minden kollégája számára követendő példává, örökifjú, vidám és közvetlen személyisége mindannyiunk által szeretett kollégává, a vállalat „édesanyjává” tette.
Szerető család vette körül, öt unokája volt számára a legfontosabb.
Súlyos betegségben 2020. március 16-án halt meg.

Elkötelezett, gondos szakembert, hű kollégát és barátot vesztettünk.

Emléked megőrizzük…